Vybrané skúsenosti našich rodičov s English Kids Club.

“Keď sme pred dvoma rokmi vyberali škôlku pre našu dcérku, ani na chvíľu sme neváhali – sme veľmi radi, že máme možnosť mať v našom meste škôlku, ktorá sa tak profesionálne, ale zároveň s láskou venuje našim deťom, a ktorá im poskytuje prirodzené anglicky hovoriace prostredie a tým vynikajúce základy tohoto svetového jazyka. Vzdelanie je to najcennejšie, čo môžeme našim deťom okrem lásky dať. Dcérka chodí do škôlky veľmi rada a my tak vieme, že je tam o ňu výborne postarané.”
Andrea s dcérkou Klárkou
Rodičia
Rozhodli sme sa s manželom prihlásiť nášho synčeka do English Kids Clubu, pretože som veľmi spokojná s kurzami angličtiny Helen Doron, na ktoré chodíme už od jeho 6 mesiacov. Chceme určite investovať do jeho jazykového vzdelania.
Katarína
Rodičia
Deti sú to najvzácnejšie čo máme. Pre mňa ako pre rodiča je najdôležitejšie, aby moje dieťa ráno vstávalo s pocitom, že nasledujúce hodiny prežije spokojne a šťasne. To sa mi splnilo v English Kids Clube. Náš Matejko nastúpil do jasličiek keď mal 19 mesiacov. Pred nástupom sme mali obavy z adaptácie na nové prostredie, ale všetko prebehlo bez problémov vďaka skvelému prístupu celého tímu EKC.
Katarína P.
Rodičia